Willy Sommers De Soundtrack Van Mijn Leven.

Willy Sommers, ooit de kroonprins van het Vlaamse lied, bestijgt inmiddels de troon. Na de trilogie van ‘Het Erfgoed van Willy Sommers’ en daarna het nostalgische ‘Sommers of 69’ keert Willy Sommers terug naar de theaters met ‘De soundtrack van mijn leven’. Een halve eeuw geleden al maakte ‘Zeven anjers, zeven rozen’ een idool van Willy De Gieter. Met het podium als thuisbasis bouwt de zanger een indrukwekkende carrière uit. Hij wordt een alom geprezen entertainer en presentator en groeit uit tot een icoon.In zijn nieuwste theatertour ‘De soundtrack van mijn leven’ blikt Willy terug op alle memorabele momenten uit zijn leven en vertelt hij vele verhalen voor het eerst. Van zijn eerste gitaar en zijn eerste grote hit tot het succes van Pukkelpop en zijn deelname aan ‘Liefde voor Muziek’

Meer Foto’s:

ALB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *