Comedy Met Jan Linssen, Sloef. Voorprogramma Jens Deferm.

In een maatschappij waar iedereen zichzelf is, loopt één soort man wat verloren: de ideale schoonzoon. Hij die leeft en denkt en voelt zoals hij is opgevoed door zijn katholiek geïnspireerde ouders. Hij die zorgend is voor zijn vrouw en kinderen. Hij die zelfs stiekem zijn schoonmoeder leuk vindt en zichzelf soms teveel wegcijfert, maar af en toe het onbedwingbare gevoel heeft om de rebel uit te hangen. Enkel weet hij niet hoe. En wat gaat zijn vrouw daar nu weer van zeggen?
Dat is Jan modaal, beter nog, dat is Jan Linssen. In ‘Sloef!’ toont hij hoe het leven is, maar ook hoe hij het ook wel anders zou willen zien. Hoe de rebel in hem voor eens en voor altijd opstaat en iedereen goed laat weten wat hij ervan denkt. Als zijn vrouw dat oké vindt tenminste.
Geen Taxi Papa meer, geen warmtebron meer voor de koude voeten van zijn vrouw.
Jan breekt uit! Met in het voorprogramma: Jens Deferm.

Meer Foto’s:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 45-19-04-2024-1024x793.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *