Pelter Skelter – Sloper + Roza Parks.

SLOPER In de zomer van 2023 besluit de Britse vocalist/gitarist Pete om persoonlijke redenen een nieuw parcours te kiezen en SLOPER te verlaten. Het zag er op dat moment even somber uit voor de band. De overgebleven bandleden Mario Goossens, Cesar Zuiderwijk en Fabio Canini stonden voor een dilemma aangezien de heren al volop aan nieuwe opnames waren gestart. What to do? Ze haalden er Jan Bas en Bas Soetens bij (what’s in a name!?) en bleven doorwerken aan nieuw materiaal voor een tweede ronde. De nieuwe tracks beloven inmiddels veel meer dan de “classic rock”’ op debuutalbum “Pulverise”. UIteraard vormt de ‘rock’ nog steeds de basis van het Sloper DNA maar daar komen nu een hoop andere invloeden bij, die resulteren in een verrassend en divers album. De band tekende inmiddels een contract bij Warner Music. Een eerste single ‘Therapy’ komt uit eind Februari en de release van een nieuw album is voorzien voor september 24. SUPPORT: ROZA PARKS Dat moment dat je erachter komt dat je saaie kantoorklerk-buurman een enorme drankkast, een killer platencollectie en een paar funky dansmoves heeft, dat is ongeveer hoe ROZA PARKS klinkt. De meest verwavede band ten oosten van Londen. De make-up laten we over aan Robert Smith, maar de wazige gitaren, maniakale drums en strakke bassen zorgen zonder mankeren voor een donker feestje. Deze Belgische band brengt strakke grooves, geweldige melodieën met een duister post-punk gevoel en een kriebel die ervoor zorgt dat je wilt gaan bewegen. Staar naar uw schoenen en drone mee op de grootstedelijke new wave van Roza Parks. Stap in de bus van ROZA PARKS en geniet van de rit. ROZA PARKS is Roel Vanbuel (vocals, guitar), Dennis Boonen (guitar), Frederik Opdeweegh (guitar), Joris Thys (drums) en Bart Vliegen (bass)

Meer Foto’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *