PC’s Juke Joint 11

Met de elfde editie is PC’s Juke Joint misschien wel één van de langst durende rootsshows in Vlaanderen. Patrick Cuyvers (hammond) slaagt er al evenveel edities in om het kruim van de blues/roots en eigenlijk de hele muziekwereld in zijn juke joint te laten meespelen.
De afgelopen jaren zagen we zo al onder meer Chris Thompson, Sofie, Willy Willy, Big Dave, Guy Swinnen, Gene Taylor, Snakes In Exile, TEE, Fred Klee, Jan De Bruijn en nog vele anderen op het Palethe-podium verschijnen.

LINE UP:

Gitaar: Luc Janssens, Bas: Lesley Troquet (Arsenal), Drum: Davy Deckmijn (Zornik), Toetsen/zang: Patrick Cuyvers

Gast 1: David Ronaldo ( David Ronaldo & the Dice) 

Gast 2: Kristiaan Deruytter (Kristo)

Gast 3: Tijs Vaneste

Meer Foto’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *