Igor’s Soul Train

‘Soul Train’ was een Amerikaans televisieprogramma dat van 1971 tot 2006 werd uitgezonden. Het programma was een van de eerste televisieshows die zich helemaal focuste op muziek en dans. De show bracht de meest invloedrijke soul-, funk-, disco- en hiphopartiesten van die tijd naar het kleine scherm. ‘Soul Train’ had een enorm succes en werd een begrip in de Verenigde Staten. Naarmate het programma bekender werd, kreeg het ook gasten als Michael Jackson, Marvin Gaye, Diana Ross en Stevie Wonder over de vloer. Recentere afleveringen werden een springplank voor wereldsterren als Lenny Kravitz, Missy Elliott, Snoop Dogg, LL Cool J en Beyoncé.
In 2023 brengt saxofonist Igor Maseroli de muziek én de sfeer van de oude én nieuwe Soul Train naar Palethe. Met een schare topmuzikanten gaat hij doorheen de geschiedenis van de soul en funk. En dat doorspekt met foto’s, beelden en boeiende verhalen.

Meer Foto’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *