Peep Deluxe – ‘The Charcoal Sessions’ Caféconcert

Stijn Vandebril, een hedendaagse Vlaamse portretkunstenaar én muzikant, schetst de schoonheid, kwetsbaarheid en complexiteit van de menselijke geest in zijn figuratieve werken. Zijn rauwe, expressieve stijl kenmerkt ‘The Charcoal Sessions’: een akoestische live performance in combinatie met een projectie van pure iconische rock ’n roll houtskooltekeningen.
Hedwig ‘Peep’ Peetermans, een singer-songwriter pur sang. Donkere kroegen en achterzalen hebben zijn unieke stem doen rijpen, soms fluisterend, soms grauw en bezwerend met slechts één ultieme doel: de luisteraar bij het nekvel grijpen.
Samen nemen beide artiesten je mee naar de wondere wereld van de allermooiste Roots, Americana & Folk muziek…
Een hartverwarmende ervaring voor de muziek- en kunstliefhebbers onder ons.

Meer Foto’s & Filmpjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *