Jan Verheyen – The Boy In The Belfrey

Een jongen raakt bezeten door klokken en bekijkt de wereld vanuit zijn torenperspectief. Vanuit de historie van klokken en beiaard krijgt hij eigenzinnige inzichten over het heden en de toekomst. Het lijkt wel alsof hij weet waar de klepel hangt. Of is dat hoogmoed? Om dat te weten te komen, daalt hij af uit de toren om zijn wereldvisie te toetsen aan de dagelijkse werkelijkheid.”
Jan Verheyen vertelt zijn persoonlijk verhaal. Aangedikt met een flinke dosis fantasie. Doorspekt met weetjes uit de beiaardgeschiedenis. Opgesmukt met vernieuwende muziek, gespeeld op zijn geweldige toerbeiaard.
Een voorstelling waarbij de grenzen tussen waarheid en fantasie, tijd en eeuwigheid, cultuur en erfgoed, ernst en humor vervagen.

Meer Foto’s & Filmpjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *