30 Jaar Barbara Dex – Dex In’t Groot

De afgelopen 30 jaar zagen we een veelzijdige Barbara Dex op het podium. Na het eerbetoon aan haar vader in ‘Dex tot de tweede macht’, zingt Barbara in de akoestische voorstelling ‘In een notendop’ uit haar eigen songbook. In ‘Thank God I’m a country girl’ brengt ze covers en eigen interpretaties van vrouwelijke countrygrootheden zoals Dolly Parton, Emmylou Harris en Tammy Wynette. En afgelopen seizoen zong ze de pannen van het Palethe-dak in Kleinkunsteiland.
Is de cirkel nu rond? Laten we zeggen dat vooral de goesting er nog altijd is, waardoor het ontbrekende puzzelstuk snel op zijn plaats viel. Barbara staat namelijk te popelen om haar nieuwe plaat te lanceren. En niet zomaar één. Want met ‘Dex in’t groot’ presenteert ze een album vol Nederlandstalige klassiekers, opgenomen met een heus symfonisch orkest.
De liedjes van deze nieuwe plaat, aangevuld met een greep uit ’30 jaar Barbara Dex’, brengt ze samen met een tienkoppig orkest.

Meer Foto’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *