Christophe Stienlet – Binneuh.

Voetbalfanaat of niet? ‘Binneuh!’ was een heerlijke humoristische voorstelling waar we letterlijk binnenkeken in de wereld van de Rode Duivels (mannen) en de Red Flames (vrouwen).
Christophe Stienlet is naast acteur, Foute Vriend, improspeler en publieksopwarmer ook de exclusieve stadionomroeper van de Rode Duivels en de Red Flames. Hij behoort hierdoor tot de entourage en is dan ook de uitgelezen man om backstage verhalen te vertellen. Elke voorstelling brengt Christophe een special guest mee. Voor zijn voorstelling in CC Palethe waren er dat zelfs twee:Shari Van Belle (Flankverdedigster bij OH Leuven en Red Flame)Nicky Evrard (doelvrouw bij OH Leuven en Red Flame, volgend seizoen bij topclub Chelsea FC én winnaar van de Gouden Schoen 2022) Ook voor niet voetbal-liefhebbers was het een aangename avond!

Meer Foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *