History Of New Wave

Voor degenen die tegen beter weten in nog effe bij disco, soul en hardrock hangen: de muziek van de eighties is helemaal terug. Van nooit weggeweest eigenlijk, want de donkere, alternatieve maar vaak ook sexy klanken van de new wave duiken al langer op in de betere muziek van nu.
Stijn Meuris gidst samen met een bende muzikale klasbakken het publiek doorheen een decennium vol klassiekers van het messcherpe genre.
Passeren de revue: Bauhaus, Joy Division, Sisters Of Mercy, The Cure, Siouxsie And The Banshees, The Smiths en nog een dik dozijn bands die destijds voor kippenvel zorgden. En nu nog steeds. Tussendoor aangezwengeld door verhalen die uit de doeken doen waar dat nou precies over ging, die vreemde eighties. Stijn Meuris Privé , Bart van Lierde , Filip Heylens , Ron Reuman , Kris Delacourt, Leen Diependaele , Wouter Verbeke , Wim Dermaux en Janique Demeulemeester.

Meer Foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *