Janse Bagge Bend

Al meer dan 40 jaar is Janse Bagge Bend op de baan met hun dialectpop uit Nederlands Limburg (Susteren). We kennen hen allemaal van hun hit “Sollicitere”, een bewerking van een nummer van de Spencer Davis Group. Uiteraard passeert ook dit nummer tijdens hun theaterconcert in Palethe. Een concert waarbij de zaal omgetoverd werd tot een club waar je met een drankje in de hand kon genieten van de veelzijdigheid van het negenkoppige Janse Bagge. Rustige nummers als “Awt en versjleete” (origineel van Yevgueni) en “ Blief bie de Mam” worden afgewisseld met feestknallers als “Proemevlaai” en “Fiëëste wie de Biëëste”. Met een knal (letterlijk en figuurlijk) sluiten ze een heerlijke avond nostalgie af. De staande ovatie was dan ook helemaal terecht.

Meer Foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *