Comedy Club NL Edition

met Wouter Monden, Roel C. Verburg, Emiel van der Logt en Rob Schepers.

Wouter Monden is een Nederlandse cabaretier en stand-up comedian. Ook in Palethe heeft hij vaak gespeeld in de ‘oude’ comedycafés. In 2015 won hij de jury- en publieksprijs op het Leids Cabaret Festival. Wouter heeft met de Elektra-Podcast ook één van de meest populaire podcasts in Nederland.
Sinds zijn debuut in 1998 heeft Roel C. Verburg meerdere succesvolle shows neergezet en staat hij bekend om zijn scherpe humor en originele teksten. In 2008 won hij de prestigieuze publieksprijs op het Leids Cabaret Festival, waarmee hij bij het grote publiek definitief doorbrak. Zijn liedjes en sketches gaan over dagelijkse onderwerpen maar dan met een eigenzinnige en vaak hilarische twist.
Emiel van der Logt begint in 2011 met stand-uppen en is meteen verslaafd. Hij wisselt graag persoonlijke verhalen af met grootse maatschappelijke kwesties. Of zoals hij het zelf zegt: Gewoon vrolijke, licht filosofische comedy over de mooie dingen in het leven.
Na zijn debuut in 2014 gebeurde er veel met Rob Scheepers. Tournees verkochten uit, radio- en televisieoptredens volgden. Na twee avondvullende shows én maar liefst vier nieuwjaarsconferences, elk traditioneel afgesloten met week lang uitverkochte zalen in het Parktheater Eindhoven, is het in 2023 tijd voor zijn eerste passage in Pelt!

Meer Foto’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *