T.H. and the Sad Beats

A young Nick Cave tribute’ (PREMIERE) + Pelter Skelter Launch-party met DJ WARSAW.

In de jaren ’80 raasde en wervelde de jonge Nick Cave over het podium als een stormwind die door een bezopen satan luidkeels en uit volle borst werd aangeblazen. Op hun beurt vormden The Bad Seeds een onwaarschijnlijk sterke begeleidingsband, die perfect het midden wist te houden tussen samenspel en chaos, tussen geweld en subtiliteit.
Bijna veertig (!) jaar later staat Nick Cave er nog steeds. Het is hem vanzelfsprekend gegund. Maar wij hadden graag nog eens de jonge Nick aan het werk gezien. Van songs als ‘The Mercy Seat’, ‘Tupelo’, ‘The Carny’ en ‘Cabin Fever’.
Zanger Tom Hannes kruipt in de huid van de zanger. Wie hem de laatste tien jaar al heeft gezien als belichaming van David Byrne (Byrning Down the House), de jonge Lou Reed (We Love Lou) en de jonge én oude David Bowie (Major Tom), weet waaraan zich te verwachten.
Daarna mag u uw donkerste zonnebril opzetten, uw zwartste jas aantrekken en met de armen wijd uiteen op zoek gaan naar euromunten op de dansvloer van cc Palethe. Want niemand minder dan DJ WARSAW, resident DJ bij de beruchte Based on Classics Party Hasselt zal er een échte Pelter Skelter launch party van maken. Verwacht je aan een afterparty gevuld met de beste New Wave classics en parels, aangevuld met nieuwer New Wave materiaal en af en toe een streepje punk. Tom Hannes – Zang, Jan Blieck – Gitaar, Niels Verheest – Hammond, Kurt De Ruijter – Bas, Gino Campenaerts – Drums, Dieter De Mits – Sounds.

Meer Foto’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *