Best of 10 years PC’s Juke Joint.

De tiende (!!) editie van PC’s Juke Joint belooft net als de vorige edities een spektakelstuk te worden. Patrick Cuyvers slaagt er telkens in om een Juke Joint samen te stellen om ‘u’ tegen te zeggen. 
In een Juke Joint brengt Patrick telkens een schare muzikale vrienden op het podium die bijna zoals in een jamsessie hun eigen grenzen verleggen en vaak zelfs andere genres verkennen.
De afgelopen jaren zagen we zo al onder meer Chris Thompson, Sofie, Willy Willy, Big Dave, Guy Swinnen, Gene Taylor, Snakes In Exile, TEE, Fred Klee, Jan De Bruijn en nog vele anderen op het Palethe-podium verschijnen.Dit jaar staan Paul Van Bruystegem, Patrick Cuyvers, Kevin Maenen, Jan De Bruyn, Eddy Scheepers, Jan Bas, Kathleen Vandenhoudt, Igor Maseroli, Steve Wouters en Jolien Thijs op het Palethe-podium.

Meer Foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *