Lukas Lelie – Kwestie Van Smaak

Veel mensen hebben de afgelopen jaren tijd gehad om na te denken over wat ze willen doen met hun leven, waar ze blij van worden en wat ze kunnen missen. Niet zo bij Lukas Lelie. Hij weet al lang waar hij blij van wordt: eten.
En dat is ook dit jaar niet anders. Soms stelt hij zich vragen die zijn eetlust verstoren, maar die probeert hij dan snel af te ronden met: ‘Maar ja, dat is natuurlijk een kwestie van smaak.’
‘Kwestie van Smaak’ is de tweede solo zaalshow van Lukas sinds ‘Ik Doe Mijn Best’. Daarnaast werkt hij al jaren voor De Ideale Wereld en leerde hij Vlaanderen anders naar de koekenrayon kijken dankzij zijn populaire YouTube-reeks ‘Standaard Koekhandel’. Voorprogramma Edouard De Prez.

Meer Foto’s.

Lukas Lelie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *