The Bootleg Beatles.

Na het succes van de meest recente World Tour van The Bootleg Beatles – met een speciale set ter ere van de Abbey Road LP – eren ze nu de vijftigste verjaardag van de laatste officiële release van de Beatles als band: het ‘Let It Be’ Album en de bijhorende film. De nieuwe show zal ook een bijna eng perfecte reïncarnatie bevatten van het geïmproviseerde concert op het dak van het Apple Building in Londen, het laatste liveoptreden van de band. Verwacht je
aan veel nummers en hits uit de hele Beatles-catalogus, van de begindagen van de Beatlemania tot Sgt Pepper tot ‘the End’. Deze Britten worden terecht als de beste Beatles-vertolkers ter wereld bestempeld. Hun performance perfectioneren ze al sinds de jaren tachtig, waardoor deze show zowel visueel als muzikaal het beste eerbetoon aan de The Fab Four is. Een recensent zei onlangs… ‘Het zijn niet John, Paul, George en Ringo… maar je zult het gewoon niet geloven.’

Meer Foto’s.

The Bootleg Beatles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *