Nienke Dingemans Clubconcert

Nienke Dingemans is een Nederlandse singer songwriter. Ze wordt gezien als 17-jarig blues toptalent, maar haar muziek is veel breder: van blues tot soul en van country tot jazz. Begeleid door haar producers Joost Verbraak en Jan van Bijnen en Joris Verbogt (The Wild Century – Bradley’s Circus) halen ze met hun muziek de Amerikaanse roots naar België. Nienke is ook de frontvrouw van de bluesband Mindblow.  ‘Zeer indrukwekkend is de originaliteit, het uitzonderlijke eigen geluid, sfeer en kwaliteit wat deze blues-chick uit Ossendrecht weet neer te zetten. Devil on my Shoulder is een waar meesterwerk waar
zij zich introduceert in de Nederlandse muziekscene.’

Meer Foto’s

Nienke Dingemans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *