Ook een kind steekt zijn vinger in de lucht.

Jan De Smet (De Nieuwe Snaar) timmert sinds een aantal jaren aan de weg van het nieuwe, frisse kinderlied. Het succes van het boek/cd-uitgave ‘Steek Je Vinger In De Lucht’ (Lannoo) valt niet te ontkennen. Op deze cd werden traditionele Sinterklaasliedjes in een verfrissend jasje gestoken.

Jan De Smet brengt onder meer deze nummers nu ook voor een livepubliek. Hij begeleidt zichzelf daarbij op een achttal (en soms niet voor de hand liggende) instrumenten. Diezelfde instrumenten zijn in het begin van de voorstelling allemaal spannend verpakt in blinkend geschenkpapier, alsof Zwarte Piet zelf al een aantal pakjes heeft gebracht!
Er wordt meegezongen, gesprongen … want we zijn zo blij (want er zijn geen stoute kinderen bij!).

Meer Foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *