Pitslampentocht Holheide 22′

Pitslampentocht op Holheide was opnieuw een enorm succes. Vrijdagavond trokken meer dan 300  wandelaars door de bossen van Holheide. Ouders, grootouders met hun kinderen en kleinkinderen genoten van een gezellige wandeling, afgewisseld met zoekopdrachten en een tussenstop met heerlijke  chocomelk voor de kinderen en een jenevertje voor de volwassenen. Bij terugkeer kon iedereen genieten van heel wat lekkers in de sfeervol ingerichte parochiezaal van Holheide. De deelnemers waren vol lof over de puike organisatie door het oudercomité van de Clementiaanschool en de KWB van Holheide. De vijf winnaars van de zoekwedstrijd mochten mooie prijzen in ontvangst nemen. Dit kindvriendelijke initiatief is zeker voor herhaling vatbaar.

Meer Foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *