Waterloo 74: A tribute to Abba

‘My my, at Waterloo Napoleon did surrender’. Waar was jij toen Abba zijn glorieuze overwinning vierde op het Eurosongfestival? Was je al zelfs geboren in 1974? Nu heb je de kans om deze magische momenten opnieuw te beleven, want de unieke show ‘Waterloo 74’ neemt je mee op een reis terug in de tijd. ‘Mamma Mia’, ‘Dancing Queen’, ‘Gimme! Gimme! Gimme!’: de beste nummers uit de jaren 70 gespeeld door de coolste muzikanten en topzangeressen van Oekraïne… De blonde Agnetha of de mysterizuze Anni-Frid: wie was je favoriet?
Wie was Benny en wie was Björn?
Come and find out, and let them take you on a sing-along, dance-along, clap-along journey to the times when Abba ruled the world. And they still do!

Meer Foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *