The Romans Clubconcert, 26 april ’22

Verschillende keren hebben we dit optreden van de ‘powerpopbloedbroeders’ Laurens Leurs, Chris Leurs en aangenomen broer Frank Coonen moeten uitstellen, maar in 2022 is het dan eindelijk toch zover. The Romans komen met hun harmonieuze gitaristieke powerpop naar Palethe!
The Romans opereerden in een gebied netjes afgebakend door The Beatles, The Posies, Hüsker Dü et tutti quanti. Dat deden ze goed met straf geconstrueerde popsongs, tot de rand gevuld met harmonieuze stemmen, sterke melodieën die aan het geheugen plakken als kauwgom. Zes cd’s en een rist goed gedraaide singles (‘Someday Cindy’, ‘Down Down Underground’, ‘Fire Brigade’, ‘Twice a Day’, ‘Minneapolis’, ‘Space Girl’) en een forse livereputatie waren hun deel.

Meer foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *