Amelie Albrecht – Goe Genoeg

De afgelopen twee jaren waren een rollercoaster voor Amelie. Haar comedy carrière schoot als een raket in de lucht, met uitsluitend uitverkochte shows en veel opdrachten voor televisie. Ze werd om de haverklap herkend op
straat en kreeg spontaan goodies aangeboden als influencer. Dàn heb je het wel gemaakt zeker. Haar vrienden waarschuwen haar: ‘Zie maar dat je niet arrogant wordt!’. Maar dat zal haar niet overkomen: dat was ze al.
Maar bekend zijn, is niet alleen rozengeur en maneschijn. Als Amelie over straat loopt, moet ze er altijd goed uitzien voor de selfies. Ze heeft een echte handtekening moeten bedenken en zelfs haar hond Duvel wordt ongewild
aangeklampt. Ah ja, want die moest uiteraard een aparte Instagram krijgen.
Wees maar zeker: Amelie geniet van haar succes. En die nieuwe zaalshow? Die komt er wel. En die zal wel goe genoeg zijn. Maar wanneer is het goed genoeg voor haar?
met in het voorprogramma Rik Van Geel.

Meer Foto’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *