Laura Lynn – Tienerklanken

We kennen allemaal ‘Tien om te Zien’, maar in de jaren ’60 en ’70 was ‘Tienerklanken’ het oer-muziekprogramma op tv.
Leuke plaatjes, goede maatjes. Dàt was een onderdeel van ‘Tienerklanken’. Nog vooraleer er sprake was van het iconische ‘Top Pop’ op de Nederlandse tv, ontving ‘Tienerklanken’ latere legendes als The Rolling Stones, Jimi Hendrix, Cliff Richard of Pink Floyd.
Laura Lynn grijpt terug naar die oorsprong in haar theatertournee en kiest resoluut voor de vrouwelijke nachtegalen van de hoogdagen van het programma: Marva, Jo Leemans, La Esterella, net als ook de Nederlandse Anneke Grönloh, Willeke Alberti, Conny Vandenbosch en nog veel meer. Doorspekt met leuke anekdotes laat ‘Tienerklanken’ van Laura Lynn ons ervaren hoe men in de jaren ’60 en ’70 van Tien om te Zien avant la lettre genoot.

Meer Foto’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *