Floyd Matters 50 Years Of Any Colour You Like

Floyd Matters is niet zomaar een tributeband, laat staan een coverband… Het is een muzikaal project van een internationaal collectief. Een schare doorwinterde en gelouterde muzikanten die de geest en ziel van Pink Floyd – de meest progressieve en grensverleggende rockgroep ooit – op een Belgisch podium tot leven wekken. Géén vrijblijvend eerbetoon dus, maar een echte beleving.
Het oeuvre is omvangrijk, de muziek ronduit tijdloos. Maar méér dan ‘gewoon’ een belangwekkende rockgroep geweest te zijn, staat Pink Floyd model voor een tijdperk. Floyd Matters beschrijft honderd procent accuraat waar deze muzikale operatie voor staat.
Een hele aangelegenheid, maar de moeite waard. Want: ‘Floyd Matters!’

Meer Foto’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *