Rian Snoeks – Vlinders In De Hel

Rian Snoeks is een twintigjarige rapper uit Pelt. Neem de rauwe teksten en de eerlijkheid van Zwangere Guy, voeg hier de lyricaliteit van een Vlaamse Fresku aan toe, en je krijgt een interessante mix die Rian Snoeks heet. Met een Limburgs accent en teksten vol boodschap en emotie, geeft hij zich telkens weer bloot op zijn eigenzinnige, dichterlijke wijze. De tristesse, de frustratie, de honger. Rian bracht zijn debuutalbum ‘VLINDERS IN DE HEL’ uit op vrijdag 17 februari 2023 i.s.m. Sony Music BE. Het project telt 10 tracks en een ft. van niemand minder dan JAZZ BRAK (Stikstof). Als peter van kinderrechtenorganisatie ’tZitemzo, bracht Rian in november 2022 zijn single ‘TZITEMZO’ uit (met bijhorende videoclip), ter gelegenheid van hun 35-jarig bestaan. In april 2022 bracht hij zijn nieuwe EP ‘NOODZAAK’ uit i.s.m. Noncha Records met als singles ‘Noodzaak’ ft. Jelle ( uitgebracht voor DeWarmsteWeek2022, tevens Catch Of The Day), ‘Vipers’ en ‘Wat Er Ook Gebeurt’. Rian werd finalist van Stubru’s ‘De Nieuwe Lichting 2020’, won de Limburgse finale van Sound Track 2019 en speelde o.a. al op Genk On Stage 2022 en Rock Herck 2021 met Goeie Jongens, solo op De Warmste Week Live 2021, op Schippersweekend Lauwe als support voor STIKSTOF en verder nog als support voor Dikke, Dvtch Norris, Flip Kowlier.

Meer Foto’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *