Palethe Comedy Club: Jan Linssen, Steven Mahieu, Hans Cools & Stijn Vandermeeren.

Op 23 oktober 1981 slaakte Jan Linssen in het ziekenhuis van Maaseik zijn eerste kreetjes, nadat een dokter hem op zijn billetjes had gepetst. Sindsdien staat de mond van Jan nooit stil. Om zijn omgeving te plezieren, klom hij vier jaar geleden op een podium. En met succes want Jan treedt ondertussen zo’n 80 keer per jaar op en deelde het podium met o.a. Wim Helsen, Xander De Rycke, Bart Cannaerts en vele anderen. De Belgische pers over Jan: “Jan Linssen? Sorry, nooit van gehoord. ”Zijn moeder over Jan: “Hopelijk moet ik mij niet schamen.”

Op dertien jaar tijd is Steven Mahieu uitgegroeid tot een vaste waarde: volle zalen, lovende recensies en een steeds maar groeiend publiek. Tegenwoordig zie je Steven ook regelmatig op televisie verschijnen. Zo had hij een rolletje in ‘Onder Vuur’, in de succesvolle reeks ‘Nonkels’ op VIER en speelt hij mee in de één-reeks ‘Chantal’.

Hans Cools, schrijnwerkerszoon uit het West-Vlaamse Lichtervelde, is ‘up an coming’ in de Vlaamse comedy. Hans stelt zich vragen bij de alledaagse gang van zaken. Waarom we het geboortegewicht van onze kinderen op de kaartjes moeten schrijven, en waarom we die gewoonte dan niet doortrekken naar onze uitnodigingen voor communies, trouwfeesten en begrafenissen.

Stijn Vandermeeren kwam met een stormram het comedylandschap binnen: met weinig ervaring werd hij halve finalist van Humo’s Comedy Cup 2022 en won hij de Lunatic Comedy Award 2022. Stijn is scherp, kan zingen én scoort door 90-plussers te imiteren.

Meer Foto’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *