Woodman – Woody

Lente 2023. Vijf mid-career acteurs komen samen voor een belangrijke meeting. Dertien jaar na het eerste stuk, is de dash er wat uit. Afgestudeerd als ‘de klas na FC Bergman’ heeft Woodman de voorbije jaren een bescheiden succes gekend… maar de definitieve doorbraak bleef uit.
Nog meer dan door het uitblijven van de “quantum leap” worstelen de vijf met een 30-something blues. Waar is het vuur dat ze vroeger hadden? Ze hebben alle reden om gelukkig te zijn – maar zijn het desondanks niet.
Het wordt tijd om zich vanuit onverwachte hoek te laten inspireren. Wat als ze nou eens een nieuw toneelstuk bestelden bij de grootmeester, met de langst lopende carrière in showbizz: Woody Allen!
Na de farce van het huwelijk in ‘You May Now Kiss The Bride’, de kracht van verbeelding in ‘Lost Boys’ en de maakbaarheid van geluk in ‘Lubricant For Life’ presenteert Woodman met ‘Woody’ een ultieme ode aan de romantiek.

Meer Foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *