De Bonanzas A 1960s Christmas.

In de sixties liepen de kerken op kerstavond nog vol voor de middernachtmis. Het overvloedige engelenhaar sierde de kerstbomen en de familie von Trapp werd plots wereldberoemd op het grote scherm. Het is geen geheim dat De Bonanzas wel houden van een stevige portie sfeer en gezelligheid van weleer. Het kon dan ook niet langer uitblijven dat de heren een delicieus muzikaal kerstmenu wilden samenstellen.De Bonanzas ruilen de aspergesoep met bladgoud voor ingetogen nummers van The Beatles en The Stones. De gevulde kalkoen met groentenkrans en verse kroketjes schuiven ze dan weer aan de
kant voor enkele onvervalste kerstklassiekers. Uiteraard overgieten de retrochefs dit alles met een stevige sixtiessaus.Van Nat King Cole tot Bing Crosby, maar evenzeer van The Beach Boys tot Paul Anka.De Bonanzas zoals je ze nog maar zelden zag: ingetogen en intiem. Een kerstconcert waarvan je nu al begint te watertanden.

Met Thomas Keersmaekers (leadzang), Dirk Roefs (elektrische gitaar, backings), Simon Jacobs (basgitaar, backings), Hans Claes (keyboard, backings) en Bert Rommes (drums, backing)

Meer Foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *