10 Jaar Frimout.

In 2012 begon de Nederlandstalige band Frimout aan hun missie: met eigen Nederlandstalige popmuziek de Vlaamse muziekwereld veroveren. Hun swingende popsongs en bloedmooie persoonlijke ballades worden warm onthaald door de radio’s.
Na een pauze van 1,5 jaar slaat Frimout begin 2021 een nieuwe richting in. ‘Eenzame Reiziger’, een samenwerking met de Amerikaanse flamencogitarist El Javi, laat in april 2021 een nieuw geluid horen en scoort hoog in de Vlaamse hitlijsten.
In 2022 vieren ze hun tienjarig jubileum en trekt de band terug de theaters in. Ze kiezen daarbij bewust voor de allermooiste songs uit hun repertoire. Speciaal voor de gelegenheid brengen ze het fantastisch strijkkwartet ‘Nome d’Arte’ mee om de mooie melodieën nog meer kracht bij te zetten.
‘10 jaar Frimout’ wordt een avond met (h)eerlijke popmuziek van eigen bodem.

Meer Foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *