LeNoise celebrates Neil Young’s Harvest.

LeNoise is sinds het najaar van 2017 inspired by Crazy Horse, maar gooit het in 2022 lichtjes over een andere boeg. Daar is een goede reden voor want ‘Harvest’ – een van de meest iconische Neil Young-platen – viert dit jaar zijn 50ste verjaardag. Daarom trekt LeNoise vanaf juni 2022 in een XL-bezetting naar de Belgische, Nederlandse en Duitse podia.De playlist wordt doorspekt met de tien parels van ‘Harvest’ en om het geluid van Neil’s begeleidingsband The Stray Gators tot leven te wekken, verwelkomt de Belgische band gastmuzikanten Frankie Saenen (The Scabs) op piano en Davy Jansen (Mad About Mountains) op pedal steel en banjo. Liefhebbers van het verschroeiende Neil-werk blijven niet in de kou staan, want tussen de schoonheid van ‘Harvest’ door blijft LeNoise doen waar het goed in is: eer betuigen aan Crazy Horse.

Meer Foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *