Vlammende Vrouwen: Met Mieke Laureys en Annelore Stubbe.

Mieke Laureys en Annelore Stubbe kijken in ‘Vlammende Vrouwen’ genadeloos in de spiegel. Naar de spreidstand tussen podium en privé. Naar verwachtingen die ze willen inlossen en wat ze daarvoor allemaal opgeven. Naar hoe ze zich verhouden tot mannelijke energie. Naar wat het vraagt om vandaag een vrouw te zijn: carrièrevrouw, moeder, echtgenote, minnares,…
Achter de spiegel staan Bette Davis en Joan Crawford, de twee grootste actrices uit het Hollywood van de jaren ’50. Ze waren mooi, getalenteerd, geliefd en… ze haatten elkaar.
‘Vlammende vrouwen’ is een mix van humor en horror, glitter en glamour, trots en tristesse. Benjamin Boutreur en Kaspar Schellingerhout zeilen muzikaal op de bitterzoete filmmuziek uit de jaren ‘50. Met gezwollen strijkers, warme blazers en af en toe een hartveroverend lied. Tekst en spel: Annelore Stubbe en Mieke Laureys
Livemuziek en compositie: Benjamin Boutreur en Kaspar Schellingerhout.

Meer Foto’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *