Klassiek in Noord-Limburg: Van Baerle Trio.

Pianotrio’s van Liszt, Brahms en Schubert. De roem van het Nederlandse Van Baerle Trio strekt zich uit tot ver buiten hun landsgrenzen. De drie spelers zijn perfect op elkaar ingespeeld maar hebben ieder afzonderlijk ook een grote staat van dienst. Hannes Minnaar is een van de meest succesvolle Nederlandse pianisten van dit moment. Maria Milstein is dit lopende seizoen Artist in residence bij de AVROTROS-concerten en Gideon den Herder is aanvoerder van de celli van het Residentie Orkest.
Het repertoire voor viool, cello en piano is zo rijk dat het Van Baerle Trio in hun twintigjarige bestaan van elk recital een kleurrijk concert wist te maken. Met werken van Brahms, Schubert en Liszt zal dat deze avond niet anders zijn.
Een garantie voor triospel op het allerhoogste niveau.
Credits
Hannes Minnaar (piano)
Maria Milstein (viool)
Gideon Den herder (cello)
Programma:
Franz Liszt: Tristia for Piano Trio
Johannes Brahms: Piano Trio No. 2 in C major Op. 87
Franz Schubert: Piano Trio No. 1 in B flat major D898 opus 99

Meer Foto’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *