Opening Fotofestival Lens op De Mens 2023

In de vierde editie gaan we verder op de ingeslagen weg. We rekenen opnieuw op talrijke inzendingen van zowel hobby- als beroepsfotografen. Hun werken zullen weer te bewonderen zijn in de straten en op de pleinen van Overpelt-Centrum naast de talrijke gasttentoonstellingen van topfotografen uit binnen- en buitenland. De voorbije maanden en jaren waren we in de ban van een pandemie en kwam er zelfs een oorlog angstaanjagend dichtbij. Voor de editie 2023 hopen wij dat dit allemaal achter de rug is en gaan we ervan uit dat er geen mooiere remedie is tegen alle negativiteit dan een gulle lach. Daarom kennen we in 2023 een bijzondere ‘humor-award’ toe voor de foto die de herwonnen vreugde en vrijheid en het effect daarvan op ‘de mens’ met de meeste humor in beeld brengt. Het hoofdthema van Lens op de Mens blijft uiteraard ‘de mens’, net zoals bij de vorige edities.

Meer Foto’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *