Fleetwood Mac – The Incredible Story.

De Nederlandse band The Cosmic Carnival neemt je mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van de legendarische Fleetwood Mac.Eind jaren zestig werd de band opgericht door Peter Green om vervolgens direct de wereld te veroveren met powerblues. Fleetwood Mac overleefde de Brits/Amerikaanse formatie talloze bezettingswisselingen en een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks en Lindsey Buckingham. Een must see voor iedere Fleetwood Mac fan. En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van dit bijzondere eerbetoon in de vorm van een live-documentaire. Met natuurlijk alle grote hits als ‘Don’t Stop’, ‘Big Love’, ‘Dreams’, ‘Go Your Own Way’ en ‘Little Lies’ maar uiteraard ook ‘Oh Well’ en ‘Rhiannon’. Daarnaast is er veel aandacht voor de dramatische ontwikkelingen binnen de band. Deze leidden uiteindelijk tot het veelgeprezen album ‘Rumours’, tot op de dag van vandaag één van de best verkochte albums aller tijden.

Meer Foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *