Nele Bauwens eindejaars conference.

CC Palethe swingt het jaar in met cabaretière Nele Bauwens in een muzikale eindejaarsconference. Samen met bigband The Whodads brengt ze een terugblik op het jaar 2022 met heerlijke feelgoodmuziek en grappige, herkenbare en tot nadenken stemmende verhalen. Zij kan niet stilzitten en hoopt van jou hetzelfde. La Bauwens verdiende haar sporen als cabaretière met hilarische, tedere en snijdende voorstellingen. Als vaste waarde van onder meer de mamboband El Tattoo del Tigre en lid van het Jukebox-trio hoeven we je niet meer van haar zangtalent te overtuigen. Geruggesteund door The Whodads, die al meer dan een kwarteeuw muzikaal bekend staan voor live soundtracks, de betere mambo en stevige swing, zorgt Nele voor een wall of sound waarbij het zal kriebelen in elk voelbaar orgaan en ledemaat. Denk aan tintelende oren, zinderende gevoelens in de hartstreek en onbedwingbaar links en rechts uitslaande knieën.

Concept, Spel & Zang: Nele Bauwens
Muziek: The Whodads
Teksten: Nele Bauwens, Sam De Graeve, Raf Walschaerts
Regie: Raf Walschaerts.

Meer Foto’s

Nele Bauwens And The Whodads

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *