Comedy in Palethe.

Gisteren is het seizoen 22-23 in CC Palethe op gang getrapt met de eerste Comedy Club van het seizoen. Comedy in een gezellige clubsetting met aandacht voor bekende en minder bekende comedians.

Op deze eerste avond mocht MC Tom Cools als eerste Warre Verlinden het podium op roepen. Warre is 18 jaar en wordt gezien als één van de opkomende talenten binnen de comedy en cabaretwereld. Na Warre liet Roosje Pertz zien dat zij één van de coming ladies in het comedycircuit is. Oneliners en veel zelfreflectie maakte van haar set (ondanks wat stemproblemen) een fijne afsluiter van het eerste deel. Na de pauze speelde oude rot in het vak, David Galle, vanaf seconde één een zeer energieke en vooral erg grappige set. Een mooi begin van ons comedyseizoen.

Meer Foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *